Author Archives

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/ismail_kadare.jpg

Mall

        Ismail Kadare Ca pika shiu ranë mbi qelq Për ty unë befas ndjeva mall Jetojmë të dy në të njejtin qytet Dhe sa rrallë shihemi sa rrallë… Dhe mu duk pak e cuditshme Si erdhi kjo…
Lexo më shumë