Author Archives

Atdheu turist

Atdheu turist

Ervin Hatibi Kamarda ishte këtu Pantallonat e shkurtra Aparatin fotografik nuk e shqiste dore Vërtik kokën me flokë të bardhë linçuar Flokë të bardhë, vargan turistësh me kërcinj konserve Plakë prej shëndeti dhe qershori Nën bluzat e bardha lisho e…
Lexo më shumë
PASQYRIME ALTEREGOSH

PASQYRIME ALTEREGOSH

Alisa Velaj  Përherë i pakuptueshëm për mua mbete si një gjurmë dëbore në lartësitë ku s’shkeli kush. Dhe unë si hëna zbardhur prej mendimeve qëndroj pezull në hapësirat e dritë-hijes tënde, pa mundur të pushtoj asnjërën kullë. Gjurmë e dëborës…
Lexo më shumë