Doktor Gjilpëra promovon vaksinën për mënt e shqiptarëve

I çqetësuar në palcë për zhvillimet e fundit në vënt, mejtova të bënja dhe unë një vepër të mirë  për të ndihmuar modestisht disa individë me tendenca të qarta dhe të përshfaqura të sociopatisë dhe delirimit. Gjithë këto ditë kam ndenjur i mbyllur në zyrën time duke menduar për zgjidhjen dhe si doktor e studiues kam çpikur një lënk çudibërës, i cili për të patur efekt duhet injektuar poshtë gjuhës dhe pastaj njerëzit duhet të përkulen 5 herë me kokën në tokë që lëngu të arrijë në tru.

Vaksinimi nuk ka nisur ende por fillimisht mendova ta promovoja si një çpikje të sigurtë e të padëmshme që do sjell vetëm të mira dhe qetësi në këto kohë të trazuara për vëndin dhe sidomos politikanët e gjorë, analistët, gazetarët por edhe persona të ndryshëm që vuajnë nga probleme të moshës si gratë ashtu edhe burrat.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *