Dorëshkrime

Ishte Gërdec…

Ishte Gërdec…

“E ç’thonë zogjtë? Gjithë ç’mund të thuash rreth një masakre, gjëra si: “Pu-ti-uiiit?” “Slaughterhouse-Five”, Kurt Vonnegut, në librin kushtuar bombardimit të Dresdenit Vladimir Karaj Buzë gjerdheve të ngritura rishtazi pas shpërthimit, kumbullat kanë çelur në Gërdec. Si sot një vit…
Lexo më shumë
Fatbardh Lavdoshi

Fatbardh Lavdoshi

Pjesë nga romani i Shkëlqim Çelës, “Një zgjues për ty” Çdo shfaqje e Fatbardh Lavdoshit në emisione televizive, bashkë me diskutimet e tij të gjalla, ia shtonin ethet Alos. Në emisionin “Vëzhgime”, Lavdoshi kishte folur për fibriozën cistike dhe prejardhjen…
Lexo më shumë