Author Archives

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/Prevert-Foto-Herbert-List-Magnum-e1461396336475.jpg

Për ty dashuria ime!

Jacques Prevert Kam vajtur në tregun e zogjve dhe kam blerë zogj Për ty dashuria ime Kam vajtur në tregun e luleve dhe kam blerë lule Për ty dashuria ime Kam vajtur në tregun e hekurishteve dhe kam blerë zinxhirë…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/celentano.jpg

78 vitet e arta të Çelentanos

Sot, këngëtari, kompozitori, komediani, aktori dhe regjisori italian Adriano Çelentano ka ditëlindjen. 78 vitet e jetës së tij kanë qenë të arta dhe e kanë bërë atë një prej artistëve më të njohur e më të suksesshëm në mbarë botën.…
Lexo më shumë