Histori & Trashëgimi

Ishte Gërdec…

Ishte Gërdec…

“E ç’thonë zogjtë? Gjithë ç’mund të thuash rreth një masakre, gjëra si: “Pu-ti-uiiit?” “Slaughterhouse-Five”, Kurt Vonnegut, në librin kushtuar bombardimit të Dresdenit Vladimir Karaj Buzë gjerdheve të ngritura rishtazi pas shpërthimit, kumbullat kanë çelur në Gërdec. Si sot një vit…
Lexo më shumë
Ndriçim Xhepa: Qëndrova 3 muaj me shoferët e Laçit për të ngarë Saurrelin tek roli i Tomës. Ku u desh ndërhyrja e Margaritës, kur e përjashtuan nga Akademia e Arteve

Ndriçim Xhepa: Qëndrova 3 muaj me shoferët e Laçit për të ngarë Saurrelin tek roli i Tomës. Ku u desh ndërhyrja e Margaritës, kur e përjashtuan nga Akademia e Arteve

Aktori i njohur Ndriçim Xhepa në një rrëfim të veçantë ka treguar fillimin e karrierës së tij në skenën e Teatrit dhe atë të filmit. Gjatë një interviste në emisionin “Përballë” i transmetuar në “Digitalb”, Ndriçim Xhepa ka zbuluar për…
Lexo më shumë