Rifillojnë gërmimet në parkun arkeologjik të Finiqit

Rifilluan serisht germimet arkeologjike ne parkun arkeologjik te Finiqit, ne kuader te projektit ‘Foinike’ te Institutit te Arkeologjise dhe Universitetit te Bolonjes
Vizitoni parkun arkeologjik te Finiqit, per te pare nga afer punen e mrekullueshme dhe zbulimet e reja te projektit shqiptaro-italian???
#VizitoniParkunArkeologjikteFoinikes , shkruan Kriledjan Çipa në Facebook e tij.
.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *