ERRËSIRË E VETMUAR ISHULLI

Alisa Velaj 
Ishulli im, mbaj qetësi.
Qetësi mbaj të dëgjosh
këngën e bulkthin
që mbyt zhurmat e natës.
Hijet i përmallon ajo këngë
dhe pemët i kthen në silueta
të menduara,
ethshëm të dëshëruara për tinguj
në errësirën më të pamundur
të tokës së vetmuar
aty mes ujërash.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *