Pika pa i

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/03/2015-04-21-21.13.41.jpg

Kur mbetet vetëm seksi për të shitur!

Jonida Hitoveizi Tashmë janë kthyer në një fenomen lajmet për personazhe të panjohur që krejt papritur po pushtojnë faqet e shtypit dhe të mediave online. Këtë garë, që “guximshëm” e hapi një e vetëshpallur këngëtare me historinë e saj qesharake…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/02/2015-04-21-21.13.41-3.jpg

Nuk na i ka fajin Kozeta!

Nga dita e djeshme kam parë nëpër të gjitha mediat online, gati tek 80 përqind e tyre lajmin se gazetarja Kozeta Turishta është bërë pjesë e CNN dhe se ka nisur punë në studion kryesore të lajmeve. Sigurisht duke parë…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/02/2015-04-21-21.13.41-2.jpg

Vendi ku shpërthen gjithçka!

Nga Jonida Hitoveizi “Shpërthen apo shpërtheu” është fjala më e përdorur nga shumica e mediave online për çfarëdolloj gjëje që ndodh në vend apo në botë. Nëse merr guximin të lexosh jo më shumë se dy media online ti kupton…
Lexo më shumë