Pika pa i

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/04/jonida-e1461660664330.jpg

Shqipëria mbaron në Llogara!

Nga Jonida Hitoveizi Është e pabesueshme ajo që ndodh  sapo kalon, apo më mirë sapo ngjit Llogaranë, për të kaluar më tej në rivierën tonë, me të cilën aq shumë krenohemi. Turistët shqiptarë të cilët kanë telefona sapo kalojnë Dukatin…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/07/C_2_articolo_3020346_upiImagepp-e1468580379189.jpg

O Zot pyeti përse na vranë???

Nga Ilir Hoxholli Kjo pyetje më rëndoi që në pamjen e parë që hasa këtë foto në internet. Kjo pyetje më rëndon për të gjithë fëmijët në botë. Nuk jam teolog, por nga ato që kam lexuar është se, në…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/05/robelli.jpg

Hoxhallarë apo lojtarë?

Nga Enver Robelli Shani Tarashaj është lindur në Zvicër në vitin 1995, një vit që për Kosovën paraqet kthesë: në Dayton shtetet e mëdha e quajtën Kosovën problem të vogël të Serbisë dhe s’u morën me të, ndërkohë që në…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/03/FB_IMG_1457887835292.jpg

Varrosja e gazetarisë në trevat shqiptare

Lajme të rrejshme, shpifje, krime, mosnjohje e rregullave elementare të gazetarisë, shkelje të etikës – kjo është gazetaria shqiptare sot. Ata që respektojnë standardet profesionale duhet të luftojnë shumë përballë kësaj epidemie. Nga Enver ROBELLI Është e pabesueshme me çfarë…
Lexo më shumë