Pika pa i

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/08/mira.jpg

Le të vijë Janari!

Nga Mira Kazhani Për të gjithë, nata e ndërrimit të viteve është një moment reflektimi. Reflektim për atë që ikën, por sidomos kurioziteti për atë që vjen. Ky nuk ishte një vit dosido për shqiptarët. Në përgjithësi historia kujdeset që…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2017/11/kel-demi.jpg

“Sarah”, nga e cila nuk po zë vend

Nga Enkel Demi Më krijohet shpesh përshtypja që Shqipëria si një vend kaq i vogël, ka një dendësi të madhe artistësh, shkrimtarësh, sportistësh që dallojnë, anipse më të përkushtuar kemi qenë ndër shekuj për luftëtarë mercenarë, nizamë, komitë, banditë, cuba, rrugaçë,…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2017/03/media-a.jpg

Jemi gazetarë, nuk jemi armiku

Nikolas Kristof Ah sikur Presidenti Trump të denonconte neonazistët, me po atë pasion që denoncon dhe po aq sinqerisht sa sulmon gazetarët. A do të kish gjë më të lehtë, se sa të distancohesh nga nazistët apo supremacistët e dhunshëm…
Lexo më shumë