Lajme

Brishtësia e Facebook dhe pse na duhet një internet publik

Brishtësia e Facebook dhe pse na duhet një internet publik

“Përshëndetje të gjithëve!”. Ky ishte postimi më i spikatur i kësaj jave nga vetë Twitter, që të hënën u tall me mosfunksionimin e Facebook dhe rrjetit të tij të platformave sociale, duke ditur se në ato orë e gjithë bota po shfletonte këtë aplikacionin. Dalja jashtë funksionimit e Facebook, Instagram dhe WhatsApp për rreth 6 orë, pati një ndikim të…
Lexo më shumë