Analizë

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/FB_IMG_1453231349802.jpg

Një rrënojë kohe nën lëkurë

  Krenar Zejno Një rrënojë mund të na sjell ndërmend edhe një tjetër rrënojë, ashtu si tek e shkuara e një jete gjenden paralele të një tjetër jete. Sepse rrënoja përfaqëson gjallmimin, në dallim nga gërmadha, e cila është e…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/Portrait.M.S..jpg

Dashnori i celuloidit Setboun

Nga Luan Rama Takimi me Michel Setboun është gjithnjë i këndshëm. Ky fotograf i njohur tashmë, me një trup atleti dhe një mirësi që spikat në portretin e tij të qeshur, ky njeri që ka rrahur gjithë botën, nga Uzbekistani,…
Lexo më shumë