Analizë

http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/received_10153213153452136.jpeg

Ah, një pasqyrë?!…

Nga Luan Rama Doni një pasqyrë?… Lexoni: Pasqyra.al. Diçka nga ju, nga bota, nga jeta dhe shpirti juaj dhe i të tjerëve. Pasqyrë shpirti, dehje, trishti dhe gëzimi. Universi. Pasqyra, e përditshme në jetën tonë. Si u krijua? Kush? Kush…
Lexo më shumë
http://gazetapasqyre.al/wp-content/uploads/2016/01/FB_IMG_1453231349802.jpg

Një rrënojë kohe nën lëkurë

  Krenar Zejno Një rrënojë mund të na sjell ndërmend edhe një tjetër rrënojë, ashtu si tek e shkuara e një jete gjenden paralele të një tjetër jete. Sepse rrënoja përfaqëson gjallmimin, në dallim nga gërmadha, e cila është e…
Lexo më shumë