Analizë

Olele Marksi

Olele Marksi

Nga Edon Qesari Është një e dhënë e ditur në mbarë opinionin publik se tekstet shkollore në Shqipëri, veçanërisht ato që kanë të bëjnë me shkencat humane dhe/apo sociale, janë të hartuara shpesh nga njerëz kryesisht të paaftë, të cilët…
Lexo më shumë